Yoga Massage Shakti Hengelo Logo Yoga Massage Shakti Hengelo

Massage Wellness Shakti Hengelo

Ayurveda Wellness Massage voor de vrouw

Ayurveda wellness massage is een kortere ontspanningsmassage van een uur of een half uur op sfeervolle muziek met warme geurige aroma olie zoals rozen op basis van olieën zoals sesamolie, kokosolie of amandelolie. De ayurveda wellness massage heeft een reinigend effect, ontspant, voedt en balanceert fysiek en geestelijk. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de geest worden gestimuleerd.

De Ayurveda Wellness massage is zeer geschikt voor zieke en oudere mensen die niet veel bewegings vrijheid meer hebben, die bijvoorbeeld in bed liggen, maar wel behoeften hebben aan een liefdevolle aanraking en ontspanning met heerlijke bloemen geuren om hun op te beuren In hun emotionele proces. 

Ik heb veel ervaring met mensen masseren die bedleger zijn  tijdens hun ziekte of geen bewegings vrijheid hebben om op op een massage tafel te komen. Ik werk dan vanuit verschillende massage technieken zoals ayurveda, marma( energie) massage,  bodywork maar ook met energie werk zoals reiki en pranahealing. De klant ligt dan in bv ziekenhuisbed of zit in een stoel.

De massage in het bed of stoel kan bestaan uit een deel massage:

  • gezicht, hoofd, nek en schouder massage
  • hand of voet massage met de onderarmen en onderarmen erbij
  • Zijligging voor de rug massage

Yoga Massage 


Deze dynamische vorm van massage bestaat uit een uitgebalanceerde combinatie van yoga, massage, meditatie en acupressuur. Waar meditatie verstilt, zetten yoga, acupressuur en massage juist in beweging. Zo vullen ze elkaar perfect aan en versterken elkaar. Vandaar dat je je na afloop van de massage vitaal, energiek en tegelijkertijd diep ontspannen voelt. Yoga massage werkt perfect ter preventie van allerhande klachten. Je kan deze massage boeken voor 90 minuten. Het komende seizoen zijn er eens in maand workshops Samen masseren massage, waarin de yoga massage een van de onderdelen is.


Workshops Yoga/ Massage 2017


Data: 21 mei 2017
Lestijd: zondagochtend van 9:30 - 13 uur
Locatie: tuindorpbad, vijverlaan 63 in Hengelo

Partner yoga massage is een manier om je te verbinden met elkaar, te ontmoeten, in vertrouwen te spelen. Ervaar een innerlijk gevoel van blijdschap en thuiskomen bij het samen doen van yoga massage.

Wij werken in tweetallen, je draagt soepele kleding en ligt op een yogamatje. Er wordt gewisseld, dus ieder krijgt de ervaring in geven en ontvangen.

Deze dynamische vorm van massage bestaat uit een uitgebalanceerde combinatie van yoga, drukpuntmassage en meditatie. Waar meditatie verstilt, zetten yoga en drukpuntmassage juist in beweging. Zo vullen ze elkaar perfect aan en versterken elkaar. Vandaar dat je je na afloop van de massage vitaal, energiek en tegelijkertijd diep ontspannen voelt. Yoga massage werkt perfect ter preventie van allerhande klachten:

Voordelen

* Verhoogt je lichaamsbewustzijn.
* Maakt je spieren en gewrichten soepel.
* Voorkomt en verminderd hoofdpijn, (lage)rug,-nek- en schouderklachten.
* Werkt diep door naar de organen, deblokkeert energiebanen en brengt een diepe, meditatieve ontspanning teweeg.

contra indicatie
Mensen met reuma klachten, hartklachten, artrose,osteoporose en zwangeren

Info en opgave
Een samenwerking:
Lotte Hooger www.ja-doe.nl
Georgette Elders 

 

Info en opgave

Georgette Elders

info@shaktiyoga.nl

0638410299

Yoga

Yoga Hengelo

Massage

Massage Hengelo

Dans

Dans Hengelo

Muziek

Muziek Hengelo