Yoga Massage Shakti Hengelo Logo Yoga Massage Shakti Hengelo

Yogadans Shakti Hengelo

Shakti Flow/Yogadance 


Georgette Elders
Flow-/Yogadance

De erkende module/bijscholing door VYN Flow-/Yogadance
. Vinyasa staat voor 'doorstroming' & 'flow' a.h.v. adem- gesynchroniseerde beweging (ujjayi ademhaling en asanas). Deze techniek wordt daarom ook wel Flow Yoga genoemd, daar er vloeiend en ritmisch wordt bewogen vanuit de ene asana naar de andere asana, waarbij het statische effect van asana's op harmonieuze wijze wordt doorbroken. De dynamische stroom die ontstaat wordt ondersteund door prachtige muziek wat maakt dat deze techniek uitstekend toepasbaar maakt binnen een yogales voor oudere kinderen en tieners.Meditatie, houding, adem, alignement en ontspanning worden hierin meegenomen. Voorbeelden van Shakti Yogadans series zijn o.a. de Dieren- Maan- en Aardegroet. 


In het middaggedeelte worden Indiase en moderne danselementen in het programma gecombineerd wat zorgt voor een heerlijke, spicy mix aan stijlen om toe te passen in yoga- en bewegingslessen bij tieners/jongeren en tevens voor yogalessen aan volwassenen.

Daarnaast zal yogadans docente Georgette het programma sfeervol omlijsten met haar prachtige stem d.m.v. Indiase zang, mantra's & bhajans wat de dag tot een inspirerende ervaring maakt!

Erkende bijscholing door VYN (leden VYN ontvangen 5 bijscholingspunten). VYN is vereniging Yogadocenten Nederland.


Voor wie?
De module is toegankelijk voor (kinder-) yoga docenten, tieneryoga docenten, dans docenten en alle andere belangstellenden die houden van de combinatie yoga, muziek & dans!


Flow-/Yogadance (1dg) 12 novemeber  2017 Nijmegen 10.30-16.30 u. 105 euro
De module maakt deel uit van de Opleiding Holistische Tieneryoga en is tevens als aparte module als na- of bijscholing te volgen. Lees verder... voor informatie Opleiding Holistische Tieneryoga

Locatie:
Danszaal Groesbeekseweg 146, Nijmegen

www.holistischekinderyoga.nl

Docent:

Georgette Elders verzorgt al meer dan 20 jaar yoga/yogadans aan jong en oud. Zij volgde de Traditioneel Indiase Yoga & Dans opleiding bij Gert van Leeuwen aan 't Bharata Instituut en een opleiding tot dansdocente /choreografie aan de Hogeschool voor de kunsten A'dam. Haar passie en kwaliteit als yogadansdocente gecombineerd met haar expertise op het vlak van Indiase zang (o.a.Indiase boventoonzang, mantra & bhajans) en ayurveda (academie of Ayurvedic Studies) maken haar workshops tot een bijzondere ervaring.

Flow-/ Yogadance helpt om vrijheid te vinden in beweging en om het (zelf-) bewustzijn te vergroten.
.

 

Shakti's Tribal Heartbeat Circles

“Dance and Sing your Heartbeat, the ritme of your soul”

Shakti Tribal Heartbeat is hippe spicy mix van Zang, Yoga, Modern dans, body/mind centering, Tribal Buikdans, Indiaas, Spaans naar Afrikaans op de beats van wereldmuziek. Shakti Tribal Heartbeat voor iedereen die van dansen en zingen houdt. Een eenvoudige, maar diepgaande dans/zangmeditatie of extase, die als een medicijn werkt om bij je levensvreugde te komen. Wij volgen onze voetritmes, de slangachtige beweging van onze rug en onze armen en handen vertellen onze zielenroerselen. Samen dansen  en zingen we als een Stam/ Tribe   in een Flow op de  Heart Beats van wereld muziek. Dan ontstaat de Shakti Tribal Heartbeat Wij bewegen ons van de Vorm naar het Vormlose en weer terug.

Shakti Tribal Heartbeat Cirkels geven je de mogelijkheid om terug te keren naar jouw levensflow, want wat vastzit en niet ademt stagneert, wat beweegt en ademt kan groeien en zich ontplooien.Shakti Tribal Heartbeat Circles helpen je om vrijheid te vinden in je beweging en jouw stem, je zelfhelende vermogens aan te spreken en je bewustzijn te te vergroten. Het is een expressieve, plezierige en transformerende manier om in contact te komen met jouw levensvreugde. 

Voor wie?

Shakti Tribal Heartbeat circles zijn voor jong en oud. Shakti Tribal Heartbeat Circles is voor hartstochtelijke dansers/ zangers en introverte bewegers, in en uit de maat dansers/zangers, met en zonder danspasjes, voor swingende en stijve lijfen en... iedereen is welkom. We bewegen tot we “The Heartbeat" worden... 

Wat heb je nodig?

Draag losse kleding en een rekbare broek. 
Neem een lange,lange Gypsy wijde rok mee en eventueel een heupsjaal. Wij oefenen op blote voeten of balletschoentjes. Als je een drum, zills of klein percussie hebt neem dat maar mee.

 

FLow/Yogadance en Shakti Tribal Heartbeat Circles  workshops

Op maat en aanvraag voor yogafestivals, yogascholen, bedrijven, particulier, YogaReizen en scholen.

Nodig framedrums, percussie, buikdanssjaals en evt. Wijde lange  Gypsyrok met leggings zie www.lilapixie.com

Op 18 dec 2016 2016 van 10 tot 16:30 uur is er bijscholing voor yogadocenten een Flow/Yogadans workshop bij holistische kinderyoga opleiding in Nijmegen. Inschrijven www.holistischekinderyoga.nl of info bij Georgette Elders 0638410299

 

 

  

Yoga

Yoga Hengelo

Massage

Massage Hengelo

Dans

Dans Hengelo

Muziek

Muziek Hengelo