Yoga Massage Shakti Hengelo Logo Yoga Massage Shakti Hengelo

Amma setsang Shakti Hengelo

Mantra/Kirtan/ Bhajan zingen in Hengelo

Op een aantal plaatsen in Nederland en België komen regelmatig mensen bij elkaar die zich allemaal geraakt voelen door Amma's boodschap van liefde. Zie www.amma.nl . Op deze avonden worden bhajans en mantra's gezongen en gemediteerd. 

De invulling van de avonden is overal hetzelfde. Amma heeft richtlijnen gegeven voor mensen die zich door haar geïnspireerd voelen en die hun spiritueel leven willen richten naar haar leringen.Er wordt gestart met een korte meditatie, gevolgd door de recitatie van de 108 namen van Amma. Daarna wordt er voorgelezen uit één van Amma's boeken en worden een aantal van Amma's Bhajans gezongen. Als laatste onderdeel is er een Arati: een ritueel met licht en vuur waarin Amma eer bewezen wordt en waarin kamfer wordt verbrand. Kamfer staat voor het ego en als het verbrandt blijft er niets over. Net zo wenst Amma voor ons dat ons ego en onze vasana's, onze slechte neigingen, verbranden in het vuur van onze devotie en spirituele praktijk. Na afloop is er nog een stille meditatie en wordt afgesloten met een aantal mantra's voor de vrede en harmonie in de wereld.

BHAJANS EN MANTRA’S ZINGEN

Het zingen van Gods naam( Bhajans & Mantra’s) is op zich al een meditatie. Amma zegt dat in deze drukke tijd er vaak de stilte ontbreekt om in meditatie onze geest tot rust te brengen. Bhajan zingen maakt dat je je concentreert op God en op het hogere. Je komt erdoor in een meditatieve stemming. Bhajan…. Concentratie Meditatie

 

BHAJANGROEPEN IN NEDERLAND

In Nederland worden er op 4 plaatsen Satsangavonden gehouden met meditatie, arati en bhajans. Kom je voor het eerst, bel dan even van te voren en meld je ook af als je niet kan. Toegang is  gratis. Donatie voor Amma’s goede werken zijn zeer welkom.

Amsterdam: op dit moment vindt er tijdelijk geen bhajan-avond plaats

Als je interesse hebt, dan kun je contact opnemen met Devadath

020 77 65 647 / 06 107 208 40 devadath@amma.nl

 

Berlicum: elke week op donderdag

Om 18:45 uur wordt begonnen met de recitatie van de Duizend Namen van de Goddelijke Moeder (Archana), gevolgd door de Mahisasura Mardini Stotram. Je bent vanaf 18:30 uur welkom.

Om 20:00 uur begint de normale satsang. Als je alleen voor de satsang wil komen dan ben je vanaf 19:45 uur welkom.
De satsang wordt afgesloten met het 108 keer reciteren van de "Lokaha Samastaha Sukhino Bhavantu" mantra en een korte meditatie (10 minuten).

Dirk & Amrita Overlaet, Nuenveld 26, 5258 PD Berlicum

073 50 33 291 amrita.overlaet@gmail.com

 

Groningen: elke eerste en derde maandag van de maand 19.45 uur

Padma Rao Sahib, Saturnuslaan 21, 9742 EB Groningen

050 57 97 063 groningen-satsang@rhkoning.com

 

Hengelo: zie agenda

Georgette” Nirmala” Elders 

tel. 0638 410299  of agenda van www.shaktiyoga.nl

 

Yoga

Yoga Hengelo

Massage

Massage Hengelo

Dans

Dans Hengelo

Muziek

Muziek Hengelo

 

 

 

 

 


Meld u hier aan voor de nieuwsbrief: