Yoga Massage Shakti Hengelo Logo Yoga Massage Shakti Hengelo

Massage Shakti Hengelo

Ayurveda abhyanga massage voor de vrouw

Ayurveda betekent kennis van het leven en is voortgekomen uit de Veda's - de bron van de spirituele traditie van India, die meer dan 5.000 jaar oud is.. Ayurveda is een holistische preventieve gezondheidszorg.

Ayurveda is erkend door de WHO (World Health Organisation). Voor de Ayurveda is ieder mens uniek en heeft ieder mens een eigen constitutie waarop de massage behandelingen worden afgestemd.

Ayurveda Abhyanga massage voor de vrouw is een hoofd en lichaamsmassage van ongeveer 90 minuten en volledig afgestemd op jouw constitutie en klachten. Je wordt van top tot teen in geolied met heilzame biologische kruidenolie op basis van sesamolie. De temperatuur van de olie is 39 graden.

Bij deze massage worden de marma’s (energiepunten) behandeld.Door toevoeging van warme geneeskrachtige kruiden komen lichaam en geest in harmonie. De ayurvedische massage is over het algemeen een zachte massage waarbij de druk afgestemd is op de fysieke structuur van de cliënt.

Door de behandeling van de energiekanalen – de nadi’s - en de energiepunten, genaamd marma’s, heeft de ayurvedische massage een energetisch aspect. Ik stem middels meditatie, pranayama (adem verbonden met de levensenergie) en mantra’s af op de energie van de cliënt alvorens ik de massage start.

De voordelen van de Ayurveda abhyanga Massage:

 • Verbetert de weerstand en activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop
 • bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid
 • draagt bij aan lichaamsbewustwording en verlichting van spierspanning
 • verlicht klachten zoals rugpijn, nekklachten, rsi, whiplash, reuma, stress, burnout, spijsverteringsklachten en hoofdpijn.
 • voor  een ontspannen zwangerschap en bevalling
 • een prachtig kraamkado voor een zwangere of jonge moeder om weer op krachten te komen.

De ayurvedische massage is geschikt voor iedereen, gezond of ziek, oud en jong. Er zijn wel een aantal contra-indicaties waarin wordt afgeraden om een (ayurvedische) massage te ondergaan: tijdens de eerste 3 maanden van de zwangerschap,tijdens de mensturatie, bij kanker, bij koorts, direct na eten.

De ayurvedische massage is een weldaad voor lichaam en geest.

 

 

 • Deze massage is alleen voor vrouwen bedoelt.
 • doe oude kleding aan vanwege de kruidenolie.
 • geen haar gel of haarlak in vanwege de kruidenolie hoofmassage.
 • zorg dat na de massage massage geen druk programma hebt, omdat de massage veel kan losmaken en je lichaam en geest de tijd nodig heeft om het te verwerken.
 • Zorg voor een schoon lichaam zodat de kruidenolie goed opgenomen kan worden Via jouw huid.
 • Massage afspraken moet binnen 24 uur afgezegd worden anders wordt deze in rekening gebracht. 

 

Info en opgave

Georgette Elders

0638410299

locatie: centrum Hengelo

 

 

@copyright  Georgette Elders

 

Yoga

Yoga Hengelo

Massage

Massage Hengelo

Dans

Dans Hengelo

Muziek

Muziek Hengelo

 

 

 

 

 


Meld u hier aan voor de nieuwsbrief: