Yoga Massage Shakti Hengelo Logo Yoga Massage Shakti Hengelo

Massage Wellness Shakti Hengelo

KLANKMASSAGE

 

 

Een Klankmassage werkt in op jouw fysieke en emotionele welzijn. Allereerst is het een rustgevend klankbad en beleef je een klankreis waarin er van alles gevoeld kan worden. Deze massage is ontspannen en diep tegelijk. Klanken resoneren door al jouw fysieke, mentale en emotionele  lagen. 

Klankmassage past hierbij erg mooi omdat het direct ervaarbaar is. Klank is resonantie, emotie en warmte .Bij de klank massage maak ik gebruik van mijn stem o.a boventonenzang, mijn liederen, mantra's ,drums, klankschalen,Harmonium, ukelele en Shansula.

Via het klank neem ik  je mee in je lijf  uit je hoofd in jouw hart. Ik neem je mee op reis door de trillingen van mijn stem, instrumenten en handen breng ik je emoties in beweging, waardoor je meer rust zal ervaren.

 

 Omdat het lichaam voor 70% uit water bestaat en de trillingen van de klank diep door de huidlagen heen resoneren, voelt u tijdens deze massage een extra diepe ontspanning. Na deze massage zult u meer energie en balans ervaren.

 "De trillingen van haar  aardse zang en instrumenten gaan als een helende douche door je heen"

Andrea Susser

 

"Georgette zingt een hartverwarmende mantra ...... OM SHANTI .....Langzaam verlaat ik dit aardse leven en wordt meegenomen in de wereld van rust en schoonheid".

Mani

 

 

 

 

 

 

@ copyright Georgette Elders

Yoga

Yoga Hengelo

Massage

Massage Hengelo

Dans

Dans Hengelo

Muziek

Muziek Hengelo

 

 

 

 

 


Meld u hier aan voor de nieuwsbrief: