Yoga Massage Shakti Hengelo Logo Yoga Massage Shakti Hengelo

Yoga workshop Shakti Hengelo

Resensies

 

  • Yogaconcerten en Volle Maancirkels/ Rode tent

Reactie van bezoekers:

Your voice, song and music made my eyes fill with devotion your singing reassured that. "Be it any country or any language, love and devotion has the same feeling"

Remayarajir

Mijn idee over het yogaconcert klopte helemaal. Alleen aanwezig zijn en me over te geven. Over te geven aan de klank van jouw bijzondere stem en van de instrumenten. Het werd een reis waar veel mijn emoties gevoeld mochten worden. Het heeft een diepe uitwerking op mij gehad.

Veel liefs Marie-Jose.

 

 

Wat een feest om samen met jou iedere maand een volle maanviering voor te bereiden. De voorpret en ideeën houden nooit op. 
Jouw heerlijke zijn en bijzondere stem is een garantie voor een magische avond. Elke volle maan samen met onze moonsisters chanten, dansen, delen en plezier maken, welke vrouw wil dat niet?

Leonie

 

  • Massages

 Ik heb pas een heerlijke Ayurvedische massage van Georgette ontvangen. Onder het genot van een lekker kopje thee beetje kletsen en bespreken wat de bedoeling was. Georgette vertelt wat er gaat gebeuren. Ze is een heel warm mens en schept een veilige plek waarin ik me heerlijk kon ontspannen.

Na de thee op een verwarmde massagetafel voor een behandeling met zachte olie. Het was een zachte en stromende massage, precies afgestemd op mijn wensen. Ik voelde me super ontspannen en soms leek alles om me heen even te verdwijnen en dan was er alleen maar voelen en zijn. De massage was top en ik kan het iedereen aanbevelen.
Dit is echt geweldig!

Yvonne 

 

Iedere keer weer is het een feest om door Georgette gemasseerd te worden.
Het is echt een hele fijne en ontspannen massage. De warme olie en de lange strijk bewegingen zorgen ervoor dat je in een heerlijke stilte en rust komt. Dromend lig ik vaak op de tafel. De olie ruikt heerlijk en zorgt voor een goede doorbloeding.
Ze zingt mantra's (met een stem van goud) en gebruikt klankschalen om het totaal nog specialer te maken.

Totaal ontspannen en geaard ga ik dan naar huis om vervolgens de hele nacht heerlijk en diep te slapen.

Mijn lijf houdt ervan!!!! 

Tanja

Door de omstandigheden in mijn leven kon ik wel wat ontspanning gebruiken, het leek me ook een luxe en echt verwennerij om me eens te laten masseren, eindelijk kwam het er eens van, ik vond het een hele diepgaande en zo`n geweldig heerlijke ervaring, die nog wel 3 dagen doorgewerkt heeft. Daarom kom ik over een paar weken nog eens, het heeft me echt goed gedaan.
Dank je wel.


groet van Marianne

Een warm welkom...Namaste
Een rustige praktijkruimte,een heerlijke behandelingsbank.
Voor de bodymassage aanvangt zingt Georgette een hartverwarmende mantra...Om shanti......
Langzaam verlaat ik dit aardse leven en wordt meegenomen in de wereld van rust en schoonheid.
De massage gebeurt vol aandacht en warmte.Van top tot teen word ik behandeld.De handen van de meesteres golven over mijn lijf.Subtiele geuren van de olie die gebruikt wordt versterken de stilte. Opeens lijkt het of het licht aanfloept....maar nee....
De behandeling wordt beëindigd met wederom een mooie mantra.Ik mag langzaam ontwaken...
in de olie.Dit was ECHT verwennerij.Dagen geniet ik nog na..de geur van de olie nog enigszins aanwezig.Lichaam en geest tot kalmte gebracht..Dank je wel Georgette

Hartegroet Mani

 

  • Yoga

Super! Vanaf 17 weken begonnen met zwangerschapsyoga en durf te zeggen dat ik mede dankzij Georgette een droombevalling heb gehad. En dat met chronische astma! Ook een leuke club dames leren kennen. Elke week konden we lekker ons 'ei' kwijt en ervaringen delen. Zo bijzonder. Dank je wel lieve dames en Georgette! 

 Ellen 

 

Ik ben met 18 weken zwangerschap begonnen met zwangerschapsyoga bij shakti yoga. Ik had nog nooit eerder aan yoga gedaan, maar ik vond het opvallend hoe lenig ik was en wat ik allemaal kon zelfs met een dikke buik. De rust tijdens de les gaf me de kans om me volledig te concentreren op de baby in mijn buik. Even de dagelijkse stress en zwangerschapskwaaltjes vergeten. De oefeningen herhaalde ik zelfs thuis tot aan het einde van mijn zwangerschap. Het was heerlijk om na een lange nacht met weinig slaap mijn spieren op te warmen met de yoga en ademhalingsoefeningen. Het meest indrukwekkende was hoe zwangerschapsyoga mij heeft geholpen tijdens de bevalling. Ik kreeg van mijn verloskundige complimenten hoe rustig ik was en hoe goed ik mijn ademhaling onder controle had. Mijn partner, die meegegaan is naar een yogales, heeft de daar geleerde drukpunten op mij toegepast. Hierdoor waren sommige weeën zelfs pijnloos! We kijken daarom mede dankzij de yoga terug op een snelle, fijne bevalling zonder complicaties met een prachtige dochter als resultaat.

Rianne

 

 

@copyright Georgette Elders

Yoga

Yoga Hengelo

Massage

Massage Hengelo

Dans

Dans Hengelo

Muziek

Muziek Hengelo

 

 

 

 

 


Meld u hier aan voor de nieuwsbrief: