Yoga Massage Shakti Hengelo Logo Yoga Massage Shakti Hengelo

Baby buikdans Shakti Hengelo

Tribal Heartbeats op Lorelei 2018 

http//:www.loreleifestival.nl

 

 

Tribal Heartbeat is een  hippe spicy mix van Zang, Yoga, en Dans op de beats van wereldmuziek met onze drums. Tribal Heartbeat voor iedereen die van dansen en zingen houdt. Een eenvoudige, maar diepgaande dans/zangmeditatie of extase, die als een medicijn werkt om bij je levensvreugde te komen. Wij volgen onze voetritmes, de slangachtige beweging van onze rug en onze armen en handen vertellen onze zielenroerselen. Samen dansen en zingen we als een Stam/ Tribe in een Flow op de Heart Beats van wereld muziek. Dan ontstaat de Tribal Heartbeat. Wij bewegen ons van de Vorm naar het Vormlose en weer terug.

Tribal Heartbeat geeft je de mogelijkheid om terug te keren naar jouw levensflow, want wat vastzit en niet ademt stagneert, wat beweegt en ademt kan groeien en zich ontplooien.Tribal Heartbeat helpen je om vrijheid te vinden in je beweging en jouw stem, je zelfhelende vermogens aan te spreken en je bewustzijn te te vergroten. Het is een expressieve, plezierige en transformerende manier om in contact te komen met jouw levensvreugde. 

Voor Wie?

Tribal Heartbeat circles zijn voor jong en oud.Tribal Heartbeat is voor hartstochtelijke dansers/ zangers en introverte bewegers, in en uit de maat dansers/zangers, met en zonder danspasjes, voor swingende en stijve lijfen en... iedereen is welkom. We bewegen tot we “The Heartbeat" worden...

Wat heb je nodig?

Draag losse kleding, sjaal en een rekbare broek.

Neem een lange Gypsy wijde rok mee en eventueel een heupsjaal. Wij oefenen op blote voeten of balletschoentjes.  Eventueel je drum als je die bij je hebt.

 

 

 

Wie en Waar?

 

 Tribal Heart Beat Cirkels in Hengelo, Tuindorpbad

Heb je zin in een heerlijk dans, drum en zangfeestje met andere vouwen dan ben je van harte welkom elke eerste  van de maand is er een Tribal Heart Beat Cirkel 

Inloop 20:15 uur met thee 

Van 20:30  tot 22 uur is er Tribal Heart Beat Cirkels onderleiding van Georgette Elders.

Locatie: Tuindorpbad, vijverlaan 63 in Hengelo.

Kosten: 8 euro kom je met zijn 2  vrouwen dan is 6 euro pp.

opgave: info@shaktiyoga.nl

mobiel: 0638410299

voor de data zie de agenda in het menu.

 

Loreleifestival 21/23 augustus 2018:

Georgette Elders is weer op het vrouwenfestival Lorelei als workshopgeefster van de Tribal Heartbeat en hoedster van de Rode Tent het eerste en tweede festival van 21/23 augustus.

Dreamtime concert: intuitief stem healings concert met boventonen, stemklanken, drums, boventonen en klankschalen geven Georgette Elders en  Joyce Hellendoorn http://www.sirenasdelaloba.nl

 

 

Lorelei festival 24/26 augustus 2018:

Georgette, Janina en Joyce geven samen een workshop Ontdek je  Oerstem! zie https://sirenasdelaloba.nl

Concert: Op het Lorelei festival  treden  ze op als  a Capella trio onder de naam Sirenas de la Loba. Ze gebruiken hun oerstemmen dmv keelzang, boventoonzang, improvisatie en joik en reizen met jullie langs de Roma, Sami, Joden, Bulgaren en eigen liederen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

@copyright Georgette Elders

 

Yoga

Yoga Hengelo

Massage

Massage Hengelo

Dans

Dans Hengelo

Muziek

Muziek Hengelo

 

 

 

 

 


Meld u hier aan voor de nieuwsbrief: