Yoga Massage Shakti Hengelo Logo Yoga Massage Shakti Hengelo

Yogaconcert Shakti Hengelo

Yoga Ligconcert

 YOGA LIG CONCERTEN
 "SONGS OF MOTHER EARTH"

 

 

Yogaconcert is een lig/meezing concert in een meditatieve sfeer. Georgette Elders neemt je mee op een wonderbaarlijke muzikale reis d.m.v. boventoonzang, geimproviseerde zang om lekker bij te liggen, maar ook  mantra’s en kirtans om lekker mee te zingen om weer  met je voeten op de aarde te komen. De trillingen van haar  aardse zang en instrumenten gaan als een helende douche door je heen. Ze begeleiden zichzelf op harmonium, piano, framedrum, shamanendrum, sansula en klankschalen.

 

Info en inschrijven www.shaktiyoga.nl

Toegang 15 euro

Neem een twee dekens en/of meditatiekussen mee

Locatie: Tuindorpbad, vijverlaan 63

Tijd: vrijdagavond van 20 – 21.30 uur

Yoga liconcert data

binnenkort nieuwe data

 

Reactie van bezoekers:

Your voice, song and music made my eyes fill with devotion your singing reassured that. "Be it any country or any language, love and devotion has the same feeling"

Remayarajir

Mijn idee over het yogaconcert klopte helemaal. Alleen aanwezig zijn en me over te geven. Over te geven aan de klank van jouw bijzondere stem en van de instrumenten. Het werd een reis waar veel mijn emoties gevoeld mochten worden. Het heeft een diepe uitwerking op mij gehad.

Veel liefs Marie-Jose.

 OPBRENGST VOOR DE GOEDE WERKEN VAN MOEDER AMMA www.Amma.nl

 

Wereldzang Trio Sirenas de La Loba zie http://www.sirenasdelaloba.nl

Sirenen zijn vogelvrouwen die het vermogen hebben alles te weten wat er op aarde gebeurt en dit te openbaren, een soort vrouwelijke engelen.

La Loba de wolfsvrouw brengt met haar zang de kale beenderen weer tot leven, ze zingt de verhalen van de ziel.

 Sirenas de la Loba brengen hemel en aarde samen met hun liederen van het leven door de diverse culturen heen. Met hun unieke krachtige stemmen maken ze een wereldreis van oa Roma songs, Balkan liederen, Native chants, Mantra, Joiks tot Hillbilly. Zij creeeren nieuwe ruimtes met hun stemmen in traditionele songs, improvisaties, eigen liederen en inspriraties uit de natuur. Soms ruw en rauw, dan weer zacht en teder. Soms heel harmonieus dan weer schurend en weerbarstig, in en out of the box dus. Bovenal lekker organisch, wild en vrouwelijk. Een unieke combinatie van schijnbare tegenstellingen.

 

Sirenas de la Loba bestaat uit: Janina Stopperka (www.zangwerkplaats-enschede.nl), Georgette Nirmala Elders (www.shaktiyoga.nl) & Joyce Hellendoorn (www.voicemedicine.nl) en samen geven wij  workshops onder http://www.oerstem.nl

 

‘Wij hebben alle drie een uniek pad afgelegd in ons leven en vinden elkaar in de zielenstem en klanken, in ritme en meerstemmige melodie. 

We zijn als een soort onderzoekers van de stem, lijf en muziek gedoken en gingen op reis naar onze diepste zielen roerselen. 

Vanuit een gezamelijke missie om het vrouwelijke pricipe weer in de wereld te brengen, vrouwen van zichzelf te laten houden, het vrouwelijke te onderzoeken. Vanuit het vrouwelijke in onszelf de verbinding te maken met het mannelijke principe om samen in harmonie het innerlijk kind te omarmen en te vieren. Hierin hebben we elkaar gevonden in onze wederzijdse passie voor klank en wereldmuziek’

Te boeken voor concerten voor festivals, dreamtime concerten, yoga evenementen, feestjes of zie agenda van deze website 

 

 

Yoga

Yoga Hengelo

Massage

Massage Hengelo

Dans

Dans Hengelo

Muziek

Muziek Hengelo

 

 

 

 

 


Meld u hier aan voor de nieuwsbrief: