Yoga Massage Shakti Hengelo Logo Yoga Massage Shakti Hengelo

Yogadans Shakti Hengelo

Flow-/Yogadance Workshop

 

Deze erkende Yoga/Bijscholingsmodule Flow-/ Yogadance is gebaseerd op Vinyasa yoga. In het Sanskriet betekent Vinyasa doorstroming ook wel Flow genoemd. In de Flow bewegen betekent dat je bewegingen vanuit de adem ontstaan( Ujjayi ademhaling en asanas). Deze techniek wordt ook wel Flow Yoga genoemd.Je beweegt dan vloeiend van de ene asana naar de andere asana .De Yogadans die dan ontstaat wordt ondersteund door prachtige muziek. Deze techniek is erg geschikt voor tieners, kinderen, maar ook dans en yoga liefhebbers.

De Flow-/ Yogadans helpt om je vrijheid in beweging en (zelf-) bewustzijn te vergroten. Meditatie, Adem, Alignement en ontspanning  worden hierin mee genomen. Kenmerkend voor deze techniek zijn ook de zonnegroeten, maangroeten, aardegroeten en Shaktiyoga Flow series.

In het middag gedeelte zal er Indiase en moderne danselement toegevoegd worden aan de Flow Yoga. Het wordt een heerlijke  spicy mix aan stijlen om toe te kunnen passen in yoga en beweginglessen voor kinder, tieners en volwassenen.

Daarnaast zal Georgette Elders de sfeervolle worskhop omlijsten met haar prachtige stem d.m.v Indiase Zang, mantra's en boventonen. Wat de dag een inspirerende ervaring maakt!

 

 

Voor Wie?

Erkende module en bijscholing  voor yogadocenten door http:www.yoganederland.nl 

Deze workshops is toegankelijk voor kinder/ tiener  yogadocenten, dansdocenten, yogadocenten en alle belangstellende die van yoga, dans en muziek houden.

Wanneer?

zondag 17 november 2013 van 10:30 - 16:30 uur 

Locatie?

Groesbeekse weg 119, Nijmegen

Info & Opgave: 

http://www.holistischekinderyoga.nl

Docente:

Georgette Elders verzorgt al meer dan 25 jaar yoga en/of  danslessen aan jong en oud, maar maakt ook muziektheater. Zij volgde 30 jaar gelden haar Indiase Yoga & Dans opleiding bij Gert van Leeuwen aan het Bharata instituut en de HBO tot dansdocente/chorepgraphie aande Hogeschool voor de kunsten Amsterdam. Haar passie en kwaliteiten als yoga/dansdocente gecombineerd met  haar talent voor zang ( indiase zang, boventoon, mantra, bhajans en eigen liederen) en ayurvede maken haar workshops tot een bijzondere ervaring.

 

@copyright Georgette Elders  

Yoga

Yoga Hengelo

Massage

Massage Hengelo

Dans

Dans Hengelo

Muziek

Muziek Hengelo

 

 

 

 

 


Meld u hier aan voor de nieuwsbrief: